Ce Sa Mai Gatim Pt Sarbatorile Pascale?
articol scris de anditudor.blogspot.c blog anditudor.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Amintirile copilariei harghitene imi soptesc: ciorba de miel cu tarhon, miel umplut (umplutura fiind amestecul pt drob), fleica de miel, salata de cartofi, cozonaci cu mac, cu nuca si cu urda si felurite prajiturele cu crema.
Anul acesta voi face sarmale in foi de vita, o pulpa de miel la cuptor (statuta de c-o zi inainte intr-un bait din vin rosu, otet balsamic, usturoi si rozmarin) alaturi de-o salata si niste cartofi crocanti in exterior si moi in interior, cozonaci cu nuca si-un tort cu alune si crema de ciocolata, unguresc la origini (Sümegi torta) si desigur, oua rosii.
Chiar daca unele poze nu-s reusite (unele-s vintage de-a dreptul), retetele sunt imbatabile. :)
Indexul de Retete de-abia v-asteapta.
Spor la treaba! :)