contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Catina Cu Miere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Catina este cel mai puternic antioxidant al organismului, contine cea mai mare cantitate de vitamina C si este foarte indicata in tratarea anemiei, cresterea imunitatii si multe, multe altele.
Dimineata pe stomacul gol o lingurita de catina cu miere va face minuni pentru organismul nostru.
INGREDIENTE:
catina
miere
PREPARARE:
Se trece catina printr-un jet de apa si se pune intr-o punga in congelator pentru cca 4 ore deoarece se curata mult mai usor cand este congelata bine (sfat de la vanzatoarea din piata). Dupa ce bobitele de catina au inghetat se scot si se culeg de pe crengute avand mare grija la tepi. Se spala in mai multe ape apoi se pune intr-o strecuratoare sa se scurga bine dupa care se aseaza pe un prosop si se lasa 4-5 ore sa se usuce mai bine. Se pune catina in borcane (nu conteaza gramajul borcanului, eu am pus in borcane mici) si se toarna miere cat sa acopere catina. Se pun capacele la borcane si se pastreaza la frigider. Se lasa timp de 7 zile la macerat iar dupa cele 7 zile se ia in fiecare dimineata cate o lingurita pe stomacul gol. Lingurita sa fie de plastic sau de lemn.
SANATATE MULTA VA DORESC!