contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cateva Torturi Si Ganduri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am tot vrut sa scriu, dar nu stiu de ce niciodata nu mi-am facut timp...am mai facut torturi, nu le-am pozat pe toate din pacate, dar o sa va mai arat totusi cateva.
Am vrut sa facem niste poze si cu "the crew", including the baby(care e inca in the oven :) )dar din nou, lipsa de timp. Si poate dispozitie :)
Am aflat ca o sa avem fetita, cu care o sa facem cunostinta undeva la mijlocul lui februarie. Despre sarcina...nu pot sa spun ca a fost greu, dar nici deloc usor pana acum. La interval de o luna si un pic am facut 2 crize de rinichi, dintre care prima cu internari la urgente & co. Am avut niste dureri absolut insuportabile la rinichiul stang, deci nasterea nu cred ca o sa fie nimic nou pentru mine :) In zilele imediat urmatoare, am facut si febra 40 din cauza infectiei, care a trebuit sa o tratez cu antibiotice.
A 2-a a fost ceva mai "soft", in sensul ca durerile nu au fost chiar, chiar asa de mari, iar febra nu a trecut de 39. Antibiotice again, bifat si infectie la celalalt rinichi, la dreptul.
Acum ma confrunt cu o gripa destul de urata, tusesc de numa', cum de mult nu am mai tusit.
Well, una peste alta, la cate a indurat, bebitza e bine, creste, misca, loveste, deci e foarte activa :)
O sa mai revin cu ganduri pe parcurs, sper si cu poze.