contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cateva Poze De La Un Mic Targ De Toamna

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Total intamplator, pe langa Universitate, intr-o curte mica, veche (si vioaie), am dat peste targul asta cand m-am intalnit cu fetele la o bere.

Frumusel organizat, nu mi-am imaginat ca in curtea aia se poate face asa ceva, produse excelente, preturi pe masura, adica prea mari pentru bugetul meu, dar sa trecem peste asta si sa va arat pozele. De luat am luat si eu niste maruntisuri.

Slide1

Erau si standuri cu ceva mancare gatita, carnati, mamaligi, tochituri. Destul de ciudati peizanii, 95% super de treaba si amabili, dar erau si cativa acri de parca ar fi vandut numai muraturi toata viata, culmea, cu clientii, asa ca mi-am infranat pofta de un carnatz cu mamaliga cand a latrat la un pusti care intreba cat costa o portie (neavand preturi afisate scotea din burta ca na, ardealu ii fruncea).

Slide2

Dar cum spuneam, o uscatura nu demoleaza padurea, in rest preparate de calitate, oameni asisderea.

Slide3

Fetele au luat pastrav afumat (arata foarte, foarte bine pestele). Si mi-au luat si mie flori.

Slide4

Un domn cioplea ceea ce si vindea.

Slide5

Ce sa mai, vreme frumoasa, produse ca lumea. Pacat ca micii producatori vand scump (si stim toti ca nu din vina lor musai).

Slide7

Slide6

Mi-am luat si eu doua langosi cu branza cu marar si o cutiuta de icre de Tulcea, excelente si la pret bun, 4 lei cutia in conditiile in care nu contine mizerii. Si da, foarte gustoase, felicitari Deltaica.

Slide10

Am fost si cu fetele la o bere, in Epic Bar in care nu am mai ajuns decand a fost redecorat.

Slide8

In drum spre metrou am pozat una din cladirile din centrul anacronic, nerenovate deloc dar cu termopane. Pacat de arhitectura.

Slide9

Florile mele primite de la fete se simt foarte bine in fereastra imbracata in culori de toamna siropos calduta.

Slide11

Ar fi fost de pozat aproape toate standurile, ba chiar si doamnele imbufnate ca sa le punem la panou cu “asa nu” dar nu am avut cheful la mine. Plus ca pofteam la cam toate, asa ca, viteza si rororo.