contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cateva Cumparaturi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu am dat iama in magazine, dar am agatat cate ceva si de la noi si de la ei, unele chestii de curiozitate, liutenita pentru ca trebuie si, oricum mai aveam doua trei poze cu ce am mai halit si am patit.

Prima patanie e in Mangalia unde am tras o poza in gara in drum spre buda. Sfat de calatorie, nu va duceti unde scrie WC ca nu e. Este o buda chiar rezon in stanga garii, dupa un impinge tava si o carciuma model bomba. Multi pui de catei si pisici peste tot (si la Bulgari si la noi), nu stiu cum sa evit sa vad atatea animalute lasate de izbeliste aiurea. Ma gandeam ca daca prin absurd, maxim de absurd, in Romania s-ar solutiona (nu radeti mah) treaba cu animalele vagaboande, ar trece ilegal imediat granita de la vecinii care au ori la fel ca noi, ori poate mai multe.

Slide69

Mitzu plictisit (m-a convins de cateva ori ca se aseaza fix unde te doare cand am avut o criza de sciatica).

Slide70

De opt martie la magazinul din colt, patronul oferea cate o floare tuturor gagicilor care intrau, eu am fost de trei ori (nu dupa flori, da?).

Slide71

Si, cum nu mai aveam de potolit foamea, am ales sa facem ceva nemaivazut, dupa modelul:

- ce mancam?
- mnoah nu stiu, avem niste carne la congelator, cartofi …
- mi-e lene.
- si mie.
- nici nu prea mai avem bani, ce facem?
- pui cu cartofi, ieftin, gras si se face singur.
- howgh.

Slide72

Acilea bafta mea (si nu numai) ca am scos afara puiul la poza, a fost momentul in care am crezut ca fac infarct la faza cu evadarea Casandrei de care v-am zis in primul episod, cand am apasat sa declansez am auzit strigate si am vazut tusha batrana alergand pe dupa gard.

Slide73

Totul e bine cand se termina cu bine, cat des[re pui, amu nu o sa va invat eu sa infigeti niste unt cu verdeata pe sub piele si sa il lasati in legea lui la cuptor pe niste cartofi, cu nitel vin sec si ieftin.

Cat despre cumparaciuni, muream de curiozitate sa vad ce au adus aia la Lidl in saptamana americana. Am luat din ieftinaciuni. Anume ceapa aia prajita (buna rau) si aripioare, plus o pizza (aia din reclama, adevarat americana, cica).

Slide74

Slide76Pizza si aripile, nasoale. Pizza nu e la fel de proasta ca aia de la Dr Oetker, dar tot in genul ala, curiozitate satisfacuta pe veci, legat de pizza congelata.

In schimb, bucurie mare, Jelly Beans la pret decent (am mai vazut pe la Mega, costau o droaie de bani). Mama ce imi plac gingiumingele astea.

Slide75

De la bulgari am luat patru mici de-ai lor, gata facuti, leit ca cei de la Dalboca sunt, de fapt e mai degraba un soi de kebab, dar asa ii traduceau ei, mici. Mie imi plac, nu seamana deloc cu ai nostri.

Slide77

Si doua chestii misto, un borcanel de condimente si o liutenita facuta sub eticheta unei firme mari, dar, culmea, chiar buna.

Slide78

Slide79

Cam gata, amu daca v-ati plictisit de asa o iesire neaventuroasa, fara fiori, fara chestiuni nemaivazute de ochiul omenesc, asta este, luati cu jelly beans ca trece.

Slide80

A, da bai, acasa am gasit plasa de la geam gaurita, cica la plecare as fi inchis fara sa vreau papagalul intre geam si plasa si a fost gasit a doua zi de dimineata. Ma mir ca nu a inghetat si ca nu s-a deschis nici plasa, desi, pot jura ca nu eu l-am exilat acolo.

rororo