contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cateva Chestii Interesante La Mega

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Stiti cum e, am plecat dupa tigari si hartie igienica si am agatat cateva chestioare, tot am ajuns vesela ca nu a trebuit sa scot masina mea, m-a dus vecinul, numai bine.

Rosii negre, eu nu am mai vazut in Romania, e drept ca nici nu vizitez piata Dorobanti.

Slide1

Prima oara am mancat in Spania si stiu ca mi-au placut, sunt bune, nu m ai am bonul cu preturile, dar nu dadui o avere pe trei nimicuri.

Slide2

Am mai gasit o laveta foarte practica, din microfibra, unde mai pui ca e albastra, pe o parte are din ala vag abraziv de curatat.

Slide3

La sfatul sefei am luat si un borcanel de zacusca cu ghebe, bun si asta, am avut bulan cu sacosica mea inflorata.

Slide4

Si, pentru ca avui curiozitatea sa vad cum e pateutul de la Ardealul, au o linie de specialitati cica, asta e de porc cu carne, asa zice pe el, am luat unul si am si mancat ca mai uit din cand incand acest aspect al vietii.

Slide5

Kefirul abia acasa am vazut ca e Danone, dar a mers.

Slide6

In rest nimic spectaculos, bine, Brie la jumatate de pret si atata, ca stam dupa diverse chestiuni neplacute din viata de zi cu zi si azi pustoaica iar a crizat, din fericire pentru ea am reusit sa ii fac repede diazepamul, cu ajutorul alui batrn care mi-a tras fiola in siringa, din nefericire diseara nu pot dansa la bara si nici juca in filme porno ca mi-a facut cracii franjuri, zici ca am doua vinete mari pe post de bulane. Oricum fata de criza anterioara, groaznica, o ora de spasme, acum a durat sub cinci minute, as suna medicii sa le zic dar ma injura aia, cred ca de un an ii sun zilnic.

Sper sa se mai lase nitel gerul sa o las mai mult afara, asa imi e mila de catelul ala amarat al nimanui care zace in frig si nesimtita asta nu are macar bunul simt sa nu faca si ea crize cat nu vine caldura.

A, in sfarsit am prins criza de la inceput, e prima oara cand vad debutul, ma intereseaza mult chestiile astea ca sa nu i se mai prajeasca din creierul ala de proasta ce e.

rororo