contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cateva Barfe

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Despre niste cumparaturi, da, am tot strans poze si opinii si nu am apucat sa va zic despre ele din motive de defectiuni tehnice.

Prima chestie, mergand in Lidl pentru paine am luat doua smochine, o frumusete. De pofta. Ori nu am eu gustul dezvoltat, ori pana si smochinele din ziua de azi au ajuns cauciuce, efectiv nu au niciun pic de dulceata, am incercat sa le pun in valoare cu paine cu alune, unt bavarez, branza de oaie. In afara de smochinele anti gust, toate celelalte au fost bune.

Slide1

Tot din motive tehnice, vizita abrupta la Auchan, sa cumpar un faras e care stiam sigur ca acolo il au. Si ce mi-a cazut in mana … de cand imi doream asa ceva, foliile astea nu numai ca sunt usor de folosit, au o mie de avantaje, dar imi si protejeaza cutitul, ca de cand mi l-a ascutit un domn bucatar imi e mila sa tai cu el. Nu vazusem si pentru uz neprofesional, ei, acum am vazut, recomand cu tarie. Cele din bucatarii erau pentru fund mare, astea sunt fix pentru (era sa zic fundul) tocatorul meu, fac 12 lei cu prisosinta.

Slide2

Am terminat radiatoarele, mi-am facut din amintiri din copilarie, paste cu branza.

Slide3

Nu mai retin de unde le-am cumparat, dar sunt unele dintre cele mai misto paste, se comporta excelent la orice, deci daca vedeti radiatori, cu incredere. Macaroanele cu branza, banale, ca la mama la bloc.

Slide4

Si de final o cumparaciune pe care am facut-o special ca sa pozez eticheta.

Slide5

Am mai scris despre branza de Ibanesti, care s-a dat prin presa cu surle si trambite, ca mare produs traditional, am cumparat atunci de curiozitate si am dat peste un produs de calitate sub indoielnica. Asa ca mi-am permis sa dau un leu (nu pentru Ateneu), ca sa va arat si voua ce mizerii contine acest produs “traditional romanesc”. Inca nu stiu ce e cu Ibanestiul si ce face el de e asa renumit pentru branza, dar ce contine pasta aia e fix ce are orice branza topita (la branza topita nu discutam de calitate, ca nu avem despre ce vorbi). De ce e traditional romanesc? Nu am sa imi explic niciodata, ma deranjeaza, ca marunt consumator, declaratii sforaitoare, ca la mama la tara, ca acasa, ca la bunica, traditional. Cand de fapt sunt tot niste mizerii de chimicale ordinare fara nimic traditional. Sunt curioasa amestecul de branzeturi folosit la baza din ce cazaturi este. Probabil din branza traditionala de Ibanesti scumpa si proasta pe care nu o cumpara nimeni.

rororo