contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Castraveti,dovlecei,vinete,gogonele In Otet Fara Sare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 


Folosind aceasta reteta pe langa castraveti,puteti pune la borcan rondele de dovlecei in coaja, rondele de vinete in coaja si gogonele.
Ingrediente:
80 ml otet din vin
2 lingurite zahar
jumatate ceapa taiata rondele
cateva rondele morcov
10 boabe piper
2 foi dafin
2 catei de usturoi
marar uscat
o lingurita boabe mustar
Aceste ingrediente se folosesc individual pentru fiecare borcan de 800 ml pe care il umpleti.
Mod de preparare:
Castravetii se aseaza cat mai bine in borcan dupa ce au fost spalati si zvantati.In borcan se toarna otetul,se adauga toate ingredientele,dupa care se completeaza cu apa.
Se leaga sau se capseaza borcanele, se impacheteaza in hartie fiecare borcan si se fierb la bain marie timp de 5 minute dupa ce apa a dat in fiert.
La fel se procedeaza si cu dovleceii,vinetele si gogonelele.
Se pastreaza foarte bine.Eu am deschis anul trecut ultimul borcan pe 30 iulie de ziua fetei mele.Am avut si gogosari tot fara sare si am faut o salata boeuf in luna iulie, o bunatate vorba mamei mele.
Pot fi serviti cu incredere de cei care au restrictie la sare.
Spor la treaba si sa va ganditi la mine cand serviti!


Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com