Castraveti Umpluti Cu Somon Afumat Si Branza De Capra
articol scris de anditudor.blogspot.c blog anditudor.blogspot.com
Ideea de prezentare, am prins-o din 'Modus cuisine' o cartulie cu aperitive cu aspect simpatic.
Nu-i un fel la care trebuie musai indicate cantitatile, insa pt o oarecare continuitate, iata varianta mea: 3 linguri de branza de capra si-o lingura de smantana se amesteca bine, se adauga 2-3 felii de somon afumat si 1-2 linguri de ceapa verde, tocate marunt.
Am folosit 1,5 castraveti de sera spalati, taiati in bucati de 4-5 cm, scobiti cu o lingurita ( cam 2/3 in adancime) ajustati pe margine in asa fel incat sa devina cubici.
Castravetii se umplu cu amestecul de mai sus si se orneaza cu jumatati de cirese uscate (originalul sugera cranberry uscat), fasiute de somon afumat si nuci tocate grosier ori seminte de floarea soarelui putin prajite.
Reteta din modus cuisine