Castraveti Cu Crema De Branza
articol scris de Rhapsody blog Bucatareala la plesneala
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Simplu, rapid si gustos. Asta e tot ce trebuie sa stiti despre acest preparat!
Ingrediente:
- 850 g branza din iaurt
- 170 g smantana fina (20% grasime - Pilos am folsit eu)
- 1/2 legatura marar
- frunzele de la 4 cepe verzi
- putina sare
- 3 castraveti mari
Cum procedezi:
1. Pune branza din iaurt impreuna cu samntana intr-un bol si mixeaza-le cu ajutorul unui mixer vertical.
2. Spala, usuca si taie mararul marunt. Procedeaza la fel si frunzele de ceapa.
3. Pune verdeturile peste branzica, asezoneaza cu sare si amesteca cu o lingura.
4. Spala, usuca si taie castravetii felii de 0.5 cm.
5. Pune crema de branza intr-un pos cu dui stea deschisa si orneaza fiecare felie de castravete.
S-aveti pofta!
Nota: branza din iaurt se obtine punand iaurtul la scurs intr-o sedila pentru 24-36 ore.