contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Castigatorii Concursului “organic Baby”

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am ramas placut surpirnsa de numarul mare de participanti la concursul organizat in colaborare cu Organic Baby. Se pare ca si voi ati fost curiosi de calitatea si eficienta produselor EFP iar acest lucru ma bucura.

Am reusit sa extrag castigatorii intr-un moment scurt de respiro (intre somnicul lui Anais si vizitele facute tatei, care deja e intr-o stare critica). Sper ca am reusit sa aprob comentariile fara dublari, deoarece multi dintre voi ati lasat mai multe comentarii, lucru pe care am uitat sa il mentionez in regulament dar care de altfel este firesc. Nu va sporesc sansele de castig deorece s-a aprobat un singur comentariu corect/participant. Daca vedeti cumva sa exista neregularitati sau scapari, va rog sa-mi spuneti si remediem situatia.

Raspunsul corect era: 50 spalari (pt flaconul de 1.5 litri). Nu s-a vrut a pune intrebari capcana, ci o intrebare simpla, de pe urma careia  sa ramaneti cu o informatie utila privind eficienta detergentilor Ecos si a produselor EFP in general.

Iar castigatorii celor trei seturi de produse de curatenie EFP sunt:

c1castigator 1

c2castigator2

c3castigator3

Felicitari castigatoarelor. Acestea sunt asteptate sa trimita un mail cu datele personale si adresa completa pe adresa office[at]organicbaby[dot]ro, in vederea trimiterii premiilor.

Multumim tuturor participantilor pentru participare. Iar in ceea ce priveste concursurile cu daruri practice si frumoase, stati aproape. Mai urmeaza si altele in curand.

O saptamana binecuvantata va doresc.