contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Castiga Doua Carti De Bucate De Silvia Jurcovan Oferite De Editura Humanitas

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Dragii mei prieteni, dupa cum va spuneam zilele trecute, v-am pregatit o surpriza. Nu singura, ci ajutata de prietenii mei de la Editura Humanitas.  Ne-am gandit sa va oferim doua premii, fiecare constand dintr-o Carte de Bucate scrisa de Silvia Jurcovan.
V-am mai povestit eu de cartea asta nemaipomenita,  pe care am primit-o ca zestre acu' ...jde ani, cand m-am maritat. Mi-a fost de mare folos in zilele de inceput, cand gatitul era o mare taina pentru mine. Am facut o groaza de retete din ea, care au iesit asa cum trebuie de fiecare data. Editura Humanitas a reeditat aceasta carte de bucate, care are acum o noua fata, mult mai moderna si eleganta si pe care v-o recomand.
E foarte usor sa castigati cartea. Trebuie sa:
  1. Dati like paginii de facebook Cooking with my soul  
  2. Dati Like si Share pozei care anunta concursul pe facebook, pe care o gasiti aici. Aveti grija ca totul sa fie public, ca sa pot sa vad si eu.
  3. Intrati pe pagina Editurii Humanitas si alegeti de acolo o carte care va place mai mult. Intrati pe pagina cartii care v-a placut si dati-i share pe facebook (aveti grija sa fie public).  

 4.  Lasati aici un comentariu care sa cuprinda link catre cartea care v-a placut, numele folosit pe Facebook si cu care ati dat like & share si o adresa de mail unde sa va contactez daca veti castiga.
Toti pasii sunt obligatorii. 
Concursul dureaza 20.09.2012 -  4.10.2012 ora 23.59
Castigatorii vor fi alesi  folosind random.org, pe 5.10.2012
Succes.