Cascaval In Crusta Si Cipsuri Picante Din Cartofi Noi Cu Salata De Castraveti
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
mal
Cartofii noi i-am spalat bine cu partea abraziva a unui burete de bucatarie ca sa pot sa le pastrez coaja. I-am taiat cu un cutit zimtat in forma de cipsuri ...i-am amestecat cu condimente si putina untura .
Tava in care i-am asezat am acoperit-o cu folie . I-am dat la cuptorul incins la 200* ...dupa 30 minute le-am indepartat folia lasandu-i sa se rumeneasca.
Castravetii pentru sos (murati) i-am taiat rondele ...am adaugat usturoi rondele si patrunjel tocat si
cateva linguri de iaurt...am amestecat bine si am lasat salata sa se odihneasca ca sa se patrunda aromele.
Cascavalul l-am taiat felii....l-am dat prin ou(sarat ) si pesmet , apoi l-am prajit in baie de ulei .
Am montat preparatul pe farfurie impreuna cu salata mea de castraveti acri.
Daca doriti, puteti lasa comentariile sau intrebarile voastre sub fiecare preparat in parte si eu va voi raspunde ...daca aveti nelamuriri :)