Cascaval De Casa
Sursa Cascaval de casa
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am avut acasa branza de vaca si nu stiam ce sa mai fac cu ea. Dar iata ca datorita unei colege am gasit.
Avem nevoie de :
- 1 kg branza de vaca
- 1 l lapte
- unt -o lingura
- o lingurita bicarbonat
- sare
Punem laptele la fiert si adaugam branza maruntita bine. Lasam sa fiarba pana branza se intande . Trebuie sa amestecam tot timpul, caci altfel riscam se se prinda de vas. Dupa ce branza s-a topit, se intande si e elatica o punem la scurs. Separat intr-un alt vas punem la topit o lingura de unt, adaugam branza data pe razatoare, sare si spre final cand e aproape topita punem o lingurita de bicarbonat. Amestecam bine pana cand toata branza e topita. Punem la racit in caserole. Cine doreste il poate si afuma.
Sa aveti pofta buna!