contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cascaval De Casa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Am avut acasa branza de vaca si nu stiam ce sa mai fac cu ea. Dar iata ca datorita unei colege am gasit.
Avem nevoie de :
- 1 kg branza de vaca
- 1 l lapte
-  unt -o lingura
- o lingurita bicarbonat
- sare

Punem laptele la fiert si adaugam branza maruntita bine. Lasam sa fiarba pana branza se intande . Trebuie sa amestecam tot timpul, caci altfel riscam se se prinda de vas. Dupa ce branza s-a topit, se intande si  e elatica o punem la scurs. Separat intr-un alt vas punem la topit o lingura de unt, adaugam branza data pe razatoare, sare si spre final cand e aproape topita punem o lingurita de bicarbonat. Amestecam bine pana cand toata branza e topita. Punem la racit in caserole. Cine doreste il poate si afuma.
Sa aveti pofta buna!