Cartofi,varzute De Brussel Si Ardei La Cuptor
articol scris de Marcela S. blog marcela-home.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1,5kg cartofi noi
500-750g Brussel sprouts(varzute de Brussel)
1-2 ardei
ulei, sare, piper,rozmarin
2 linguri otet
Spalam cartofii si varzutele. Ii amestecam intr-un castron si ii stropim bine cu ulei; ii condimentam cu sare, piper si rozmarin; amestecam.
Pregatim o tava in care asezam cartofii si varzutele condimentate. Spalam si taiem in bucati mari ardeii; asezam bucatile de ardei printre cartofi. Stropim cu putina apa, acoperim cu un capac sau folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit la 425F timp de aproximativ 1 ora.
Scoatem tava din cuptor.
Facem un amestec de otet si putin ulei pe care il turnam peste cartofi, amestecand usor totul impreuna.