contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi Umpluti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente;
- 6 cartofi mari
- 2 carnati afumati
- 150 g branza
- 100 g cascaval
- 1 legatura marar
- 2 linguri ulei de masline
- sare, piper

Preparare:
Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii taiem in doua. Scobim  jumataile de cartofii cu o lingurita, cu grija sa nu iesim pe partea cealalta. Pastram ceea ce a ramas de la scobitul cartofilor( miezul)
Frigem carnatii intr-o tigaie de teflon sau pe gratar. Taiem carnatii cubulete mici si cateva rondele subtiri.
Amestecam jumatate din cubuletele de carnati, cu miezul de cartofi si branza, care au fost sfarmate cu furculita. Adugam mararul taiat marunt,sare si piper.
Ungem jumatatile de cartofi scobite, cu ulei de masline si la interior si la exterior si condimentam cu sare si piper.
Umplem jumatatile de cartofi cu amestecul de branza, miez de cartofi, cubulete de carnati si marar. Punem pe fiecare cartof cateva rondele de carnati. Radem cascaval peste umplutura.
Ungem o tava cu ulei (un strat subtire), asezam cartofii si dam la cuptorul bine incins. Lasam pana se rumenesc frumos (in functie de cuptor).
Pofta buna!