Cartofi Topiti ~ Patates Fondues
articol scris de ceretetemaifacfetele blog ce-retete-mai-fac-fetele.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod de preparare:
Curatam cartofii si ii taiem fasii groase pe lungime. Ii punem la fiert pentru 5min intr-un vas cu apa fierbinte si sare.
Dupa cele 5min ii scurgem si ii asezam aliniati intr-o tava tapetata cu unt. Un strat cartofi un strat cascaval, cateva bucatele de unt.
Ultimul strat sa fie de cascaval.
Adaugam sare si piper dupa gust si dam la cuptorul incins la mediu pentru 15-20min.
Rezultatul… se topeste in gura, nu degeaba denumirea…
Noi am servit alaturi de piept de pui umplut cu sos pesto si mascarpone.
Pofta buna!
Reteta recomandata de: ce-retete-fac=fetele.blogspot.com