Cartofi Si Ciuperci La Cuptor - Patatas Y Champiñones Al Horno
articol scris de c_bitica blog vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
M-am gândit să vă prezint ce am pregătit duminica asta pentru la prânz. Cartofi la cuptor foarte gustoşi şi ciuperci umplute la fel de gustoase şi suculente.
Cât despre cartofi, în modul cum sunt preparaţi sunt foarte buni şi nemaipomenit de buni pentru a înlocui cartofi prăjiţi, care face atât de mult rău organismului şi nu aportează nutrienţi necesari organismului nostru.
En nuestra casa siempre se come comida, sopas... comida casera, nunca comemos fuera, puede que en alguna ocasión especial con algunos amigos y eso lo puedo contar en una mano. Solo los viernes y los domingos preparo digamos algo más especial, por ejemplo una pizza o esas patatas y champiñones al horno. Así le doy una alegría a los niños y hace la diferencia con los días que tenemos que trabajar.
Las patatas tienen un sabor muy rico y los champiñones igual de sabrosos y suculentos. De este modo no comemos patatas fritas y para los niños es un buen sustituto de las patatas fritas.
Ciuperci umlute pentru 4 persoane: 12 ciuperci mari, cele care au pălăria deschisă
2 linguri ulei extra virgin de măsline
2 linguri muştar
1/2 linguriţă sare
2 linguri ulei extra virgin de măsline
2 linguri muştar
1/2 linguriţă sare
Cartofi pentru o tavă, e nevoi de două tăvi pentru 4 persoane: 3-4 cartofi
4 căţei de usturoi
2 linguri ulei extra virgin de măsline
2 linguri muştar
3/4 linguriţă sare, sau după gust
4 căţei de usturoi
2 linguri ulei extra virgin de măsline
2 linguri muştar
3/4 linguriţă sare, sau după gust
Ingredientes:
Champiñones para 4 personas:
12 champiñones, que sean grandes y abiertos
2 cucharadas aceite de oliva virgen extra
2 cucharadas mostaza
1/2 cucharadita sal
3-4 patatas
4 dientes de ajo
2 cucharas aceite de oliva extra virgen
2 cucharas mostaza
3/4 cucharadita sal, o a su gusto
1. Ciupercile tăiate radacinele şi curate, le desfacem cotorul pe care le tăiem mărunt.
2. Cotoarele tăiate mărunt, le amestecăm cu restul de ingrediente şi punem umplutura în palarioarele de la ciperci.
3. Încingem cuptorul la 190AºC şi coacem timp de 30 min.
2. Mezclamos los tallos cortados con el resto de los ingredientes, con esta mezcla rellenamos los champiñones.
3. Precalentamos el horno a 190ºc y horneamos 30 min.
Cartofi curăţaţi şi tăiaţi îi amestecăm cu aceas compoziţie, numai că adăugăm şi usturoi pisat.
Se încinge cuptorul la 190ºC şi se coace timp de 30 min ( eu am folosit şi ventilaţia, fără ventilaţie e posibil să fie nevoie de mai mult timp de copt).
Las patatas se hacen con la misma mezcla, solo que se le añade los ajos machacados a la mezcal, una vez que tenemos la mezcla los mezclamos con las patatas cortadas.
Se hornea en el horno precalentado a 190ºC, por 30 min, (he utilizado la ventilación, puede que sin ventilación hace falta hornear más tiempo).
Vă
doresc poftă
bună
.
Buen provecho.