contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi Scăzuţi Cu Usturoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente: 

7-8 cartofi, o jumătate de ceapă mare, 3 căţei de usturoi, 4 linguri de ulei, sare, piper, boia.


Mod de preparare:


Se curăţă ceapa şi se toacă mărunt.


Cartofii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe.


Se curăţă usturoiul, se spală şi se toacă mărunt.


Într-o cratiţă se pune uleiul şi se lasă la încins, la foc mic.


Se adaugă ceapa şi se lasă la călit până devine lucioasă.


Apoi se presară puţină boia şi


se amestecă.


Se pun cartofii şi


se toarnă apă cât să-i acopere.


Se adaugă usturoiul şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.


Se lasă la fiert, la foc mediu, până ce apa scade, iar cartofii sunt fierţi şi se sfarmă puţin.


Se servesc calzi.

Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com