Cartofi Noi Crocanti
Sursa Cartofi noi crocanti
articol scris de inatodoran blog retete-vegane.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sau una dintre cele mai buni garnituri posibile: cartofi crocanti, rozmarin aromat, masline grasute si-un sos demential… Merge cel mai bine cu cartofi noi.
Cartofi noi crocanti (idee Good Food iunie 2009)
-
1 kg cartofi noi mici
-
2-3 lg capere
-
2 maini masline fara samburi
-
1 lg frunze uscate de cimbru
-
o legatura de rozmarin
-
6 lg ulei de masline
-
1 lg otet
-
Se incinge cuptorul la 220 grade C.
-
Cartofii se spala si se fierb 12 minute. Se scurg si se taie in jumatati.
-
Se amesteca cu maslinele, caperele si ierburile aromate. Se adauga 4 lg ulei de masline si se amesteca. Se pun intr-o tava cu hartie de copt. R
-
Restul de 2 lg ulei de masline se amesteca cu otetul si se toarna peste cartofi. Se dau la copt pt 40 minute, pana se rumenesc.