Cartofi Noi Copti Cu Rozmarin
articol scris de gabrielaolteanu blog gabrielaolteanu.blogspot
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
cartofi noi (cantitatea si dimensiunea lor ramane la libera alegere a fiecaruia)
2 crengute de rozmarin (pe care abia m-am indurat sa la tai)
2 lingurite ulei de masline
sare mare (eu am avut sare de Himalaya)
4 catei de usturoi
Cartofii i-am spalat bine. I-am asezat intr-un vas termorezistent. Printre cartofi asezam usturoiul si crengutele de rozmarin, presaram sarea si uleiul de masline. La sfarsit turnam putina apa doar cat sa acopere fundul vasului.
Vor sta la cuptor pana se rumenesc putin.Eu i-am tinut o ora la foc mic acoperiti cu folie si o ora la foc potrivit (200 grade) fara folie.
I-am servit cu putina smantana si multa, multa pofta.
Pofta buna!