contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi La Cuptor In Staniol

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Va recomandam sa ii incercati. Sunt foarte buni.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- 500gr pastrama de pui
- 4 cartofi mari
- varza (jumatate de varza mica)
- o crenguta de rosii cherry
- sare, piper
- ulei pt frecat varza
- sos format din maioneza si iaurt
-staniol pt cartofi

Plan de lucru:
- Se impaturesc cartofii in folie de staniol (poza 2) si se baga in cuptor aproximativ 1h 30min. Se verifica din cand in cand cu scobitoarea daca sunt facuti.
- taiem carnea fasii (poza 3)
- punem carnea pe gratar pana se rumeneste (poza 4)
- pregatim ingredientele necesare pentru umplerea cartofului. Am pregatit si varza frecata cu ulei si putina sare(poza 5).
- cand cartofii sunt gata, ii scoatem din cuptor, ii taiem longitudinal, apoi condimenatm cu putina sare si piper  (poza 6).
- Asezam varza peste cartof (poza 7), apoi carnea taiata marunt, decoram cu rosii cherry (poza 8 ) si apoi adaugam sosul de maioneza si iaurt (poza9).
Pofta buna!

Timp de preparare: 40 de minute (fara timpul in care stau in cutor cartofii)
Preţ: 6 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

cartofi copti in staniol 1 cartofi copti in staniol 2 cartofi copti in staniol 3 cartofi copti in staniol 4 cartofi copti in staniol 5 cartofi copti in staniol 6 cartofi copti in staniol 7 cartofi copti in staniol 8 cartofi copti in staniol 9
Filed under: A4. Preparate din pui


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com