Cartofi La Cuptor In Staniol
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Va recomandam sa ii incercati. Sunt foarte buni.
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- 500gr pastrama de pui
- 4 cartofi mari
- varza (jumatate de varza mica)
- o crenguta de rosii cherry
- sare, piper
- ulei pt frecat varza
- sos format din maioneza si iaurt
-staniol pt cartofi
Plan de lucru:
- Se impaturesc cartofii in folie de staniol (poza 2) si se baga in cuptor aproximativ 1h 30min. Se verifica din cand in cand cu scobitoarea daca sunt facuti.
- taiem carnea fasii (poza 3)
- punem carnea pe gratar pana se rumeneste (poza 4)
- pregatim ingredientele necesare pentru umplerea cartofului. Am pregatit si varza frecata cu ulei si putina sare(poza 5).
- cand cartofii sunt gata, ii scoatem din cuptor, ii taiem longitudinal, apoi condimenatm cu putina sare si piper (poza 6).
- Asezam varza peste cartof (poza 7), apoi carnea taiata marunt, decoram cu rosii cherry (poza 8 ) si apoi adaugam sosul de maioneza si iaurt (poza9).
Pofta buna!
Timp de preparare: 40 de minute (fara timpul in care stau in cutor cartofii)
Preţ: 6 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A4. Preparate din pui