Cartofi Iuti
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
cartofi
3 catei de usturoi
1 lingurita boia iute
1 lingurita mustar frantuzesc
2 lingurite zeama de lamaie
2 lingurite ulei de masline
(sare,piper-optional)
cascaval
ulei pentru prajit
Cartofii i-am curatat si i-am taiat cubulete. Am incins o tigaie cu ulei si i-am prajit.
Din usturoi, mustar si boia am facut un sos la care am adaugat uleiul de masline si sucul de lamaie.
Sosul l-am pus peste cartofii prajiti si i-am amestecat si am adaugat masline feliate.
Am pus totul intr-un vas termorezistent.
Deasupra am pus cascaval razuit...
...si am pus vasul la microunde 3 minute sa se topeasca cascavalul
Pofta buna!