Cartofi Infasurati In Kaiser
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
* 6 cartofi micute
* 12 felii kaiser
* 6 felii subtiri de cascaval
Intii punem la fiert cartofii pina sint "al dente", deci nu-i lasam sa se farime. Pot fi si cartofi noi, asta cind vor aparea, speram ca se termina iarna si incepem sa gasim si altceva prin magazine, adica produse proaspete.
Curatim cartofii si invelim fiecare cartofior in cite o feliuta de cascaval (recunosc ca nu aveam cascaval in casa si am inlocuit cu feliute de brinza topita)
Acum deasupra infasuram cu o feliuta de kaiser, e bine daca avem feliile cit mai lungute, eu a trebuit sa le innadesc (ssst, sa nu ma spuneti la nimeni) si le-am prins la capete cu jumatati de scobitori si le-am pus drept palariuta, cite o bucatica e brinzica si le-am asezat in tava cuptorului tapetata cu hirtie de copt.
Am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru circa 20-25 de minute. Sint deliciosii cartofiorii facuti asa, dar ii mai putem inlocuim cu bilute facute din mamaliguta rece.
Atentie, dispar repede... iar pielea de porc de pe marginea kaiserului, hmmm, nu va povestesc ce gust are...
Le servim calde alaturi de un paharut cu vin rosu... Pofta buna !