Cartofi Frantuzesti
Sursa Cartofi frantuzesti

articol scris de BucatariaPortocalie blog bucatariaportocalie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Reteta o am de la prietena mea, Raluca, pe care o stresam mereu cand vroiam sa o prepar pentru ca nu o notam niciodata (mi se parea foarte simpla) si mereu cand vroiam sa fac reteta o sunam sa nu cumva sa uit un ingredient.
Ralu, uite in sfarsit o am scrisa! Multumesc pentru reteta, imi place la nebunie!
INGREDIENTE:
- 1 kg cartofi
- 250 gr smantana
- 500 gr branza vaci (sau telemea)
- 250 gr cascaval
- 2 oua

PREPARARE:
Punem cartofii la fiert in coaja, taiem cuburi cascavalul, amestecam branza cu ouale.
Cand s-au racit cartofii, ii curatam si taiem cuburi. Amestecam branza cu ouale, cartofii, cascavalul si smantana. Mutam compozitia intr-un vas pe care il ungem inainte cu ulei si dam la cuptor pentru 40min.
Sunt foarte buni!