Cartofi Fingerling Cu Ceapa Si Ciuperci La Cuptor
articol scris de Marcela S. blog marcela-home.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
2kg cartofi fingerling(cei din poza sunt chiar din gradina proprie) /sau cartofi rosii noi
2 cepe
1kg ciuperci
sare, piper
ulei de masline
Pregatim o tava pe care o stropim bine cu ulei de masline.
Taiem cartofiorii in jumatati; pe cei mici de tot i-am lasat intregi. Curatam cele 2 cepe si ciupercile. Feliem cepele si ciupercile.Le adaugam peste cartofi. Condimentam cu sare si piper. Stropim totul din belsug cu ulei de masline. Le amestecam usor si le turnam in tava pregatita.
Dam tava la cuptorul incins la 425F, timp de aproximativ o ora, avand grija sa intoarcem cartofii pe partea cealalta la jumatatea intervalului de timp daca e nevoie.