Cartofi Cu Spanac La Tigaie
articol scris de Fraiche Bistro blog fraiche-bistro.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aceasta reteta are doar doua ingrediente principale, cartoful si spanacul, dar combinate cu cateva ingrediente veti obtine o aroma deosebita.
Pentru aceasta reteta ai nevoie de:
- spanac congelat (150 gr.)
- cartofi (150 gr.)
- 2 lingurite pudra de curry
- 1 ceapa medie
- 1 catel de usturoi
- 2 lingurile ulei de floarea soarelui
Fierbe cartofii, toaca ceapa marunt si zdrobeste usturoiul.
Intr-o tigaie pune uleiul. Cand acesta se incinge adauga ceapa tocata, pudra de curry, usturoiul si spanacul. Lasa 10 minute pana cand spanacul se dezgheata si ceapa se caleste.
Adauga cartofii fierti si mai lasa pe foc timp de 10 minute amestecand din cand in cand.
Pune pe o farfurie si serveste cald.
Pofta buna!