Cartofi Cu Smantana
Sursa Cartofi cu smantana

articol scris de Rhapsody blog Bucatareala la plesneala
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta aceasta imi trezeste amintiri placute... Am invatat-o de la o prietena de peste Prut cand eram studenta in anul II, iar azi m-a apucat melancolia si am zis ca trebuie neaparat sa o prepar.
Ingrediente:
1500 g cartofi (curatati)1 cana de lapte
1 cana apa
400 g smantana
1 lg ulei
1 ceapa
1 lg cu varf faina
sare
marar
Cum procedam:
1. Cartofii curatati ii taiati cuburi si ii spalati.2. Taiati ceapa si puneti-o la calit in ulei.
3. Adaugati cartofii, laptele si apa si amestecati.
4. Lasati la foc mediu pana s-au fiert cartofii.
5. Adaugati smantana amestecata cu faina si mai lasati pe foc 5 min.
6. La final adaugati mararul tocat si sarea.
Pofta Buna!