Cartofi Cu Smantana Si Sofran
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un medic mă sfătuieşte,
Şi nu pare că glumeşte:
„Măcar o dată pe an,
Mâncaţi cartofi cu şofran!”
Ce iti trebuie pentru 2 portii (poza 1)
- 4 cartofi medii
- 200 ml smantana dulce (de gatit)
- 1 pliculet sofran
- ulei pentru prajit
- sare
Plan de lucru:
- curatam si taiem cartofii felii de circa 2 cm grosime apoi ii punem la prajit.Intre timp amestecam smantana cu sofranul (poza 2).
- Cand cartofii sunt prajiti, adaugam amestecul de smantana si mai lasam 5 minute pe foc (poza 3).
- Servim fie pe post de garnitura, fie ca fel de mancare principal.
- Pofta mare! (poza 4)
Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 5.5 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A6. Preparate fara carne