Cartofi Cu Rozmarin şi Piept De Pui La Grătar
articol scris de Gatind cu Mira blog gatindcumira.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
cartofi albi
puţin pesmet
sare, piper
rozmarin proaspăt şi uscat
foarte puţina boia dulce
puţin ulei de măsline
puţin pesmet
sare, piper
rozmarin proaspăt şi uscat
foarte puţina boia dulce
puţin ulei de măsline
un piept de pui
Mod de preparare :
Cartofii se spală bine, eventual cu un burete aspru. Se taie în bucăţi mari, se lasă întregi sau jumătăţi dacă sunt mici. Se aşează într-o tava, pe hartie de copt. Se stropesc cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare şi piper. Se presară cu rozmarin proaspăt şi/sau uscat (preferabil mai mult proaspăt).
Mod de preparare :
Cartofii se spală bine, eventual cu un burete aspru. Se taie în bucăţi mari, se lasă întregi sau jumătăţi dacă sunt mici. Se aşează într-o tava, pe hartie de copt. Se stropesc cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare şi piper. Se presară cu rozmarin proaspăt şi/sau uscat (preferabil mai mult proaspăt).
În momentul în
care s-au copt, se scot şi se servesc împreună cu pieptul făcut la grătar în timul în care s-au copt cartofii. O salată de varză este întotdeauna bine venită.
Poftă bună!
Notă :
Dacă mai găseşti cartofii noi este foarte bine, deoarece ei au coaja foarte subţire, de aceea nutriţioniştii
ne sfătuiesc să-i consumăm cu tot cu coajă deoarece aici se află cele mai mari
cantităţi de minerale, vitamine şi nutrienţi atât de necesari organismului în
această perioadă. Spală-i bine cu un burete aspru şi găteşte-i cu
tot cu coajă.