contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi Cu Rozmarin şi Piept De Pui La Grătar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente: 
cartofi albi 
puţin pesmet  
sare, piper 
rozmarin proaspăt şi uscat 
foarte puţina boia dulce 
puţin ulei de măsline 
un piept de pui
 
Mod de preparare :
Cartofii se spală bine, eventual cu un burete aspru. Se taie în bucăţi mari, se lasă întregi sau jumătăţi dacă sunt mici. Se aşează într-o tava, pe hartie de copt. Se stropesc cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare şi piper. Se presară cu rozmarin proaspăt şi/sau uscat (preferabil mai mult proaspăt).
În momentul în care s-au copt, se scot şi se servesc împreună cu pieptul făcut la grătar în timul în care s-au copt cartofii. O salată de varză este întotdeauna bine venită.
Poftă bună!
Notă :
Dacă mai găseşti cartofii noi este foarte bine, deoarece ei au coaja foarte subţire, de aceea nutriţioniştii ne sfătuiesc să-i consumăm cu tot cu coajă deoarece aici se află cele mai mari cantităţi de minerale, vitamine şi nutrienţi atât de necesari organismului în această perioadă. Spală-i bine cu un burete aspru şi găteşte-i cu tot cu coajă.