contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi Cu Oua La Ceaun

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nu numai Jakob sau fetele de pe Culinar sunt de vina de pofta asta, ci si amintirile din copilarie. Pe atunci aveam dedicat un ceaun special pentru cartofii prajiti, acum am ramas numai cu unul in dotare.

Plus ca indiferent ce ar zice unii sau altii, mie combinatia de cartofi prajiti cu oua si rosii mi se pare fantastica, dar pentru musafirul nostru, Jakob, am scos si un castravete din saramura.

Nu am mai recurs la metoda economica de cartofi prajiti ci am pus ulei ca lumea in ceaun. Ulei de arahide, pe vremuri, fireste, foloseam untura sau ulei de floarea soarelui.

Cand cartofii sunt aproape gata, pac, ouale gramada peste ei.

Normal i-as fi presarat cu telemea dar am descoperit ca nu mai am, merge si cascaval. Portia mea e aia cu oul mai mic si cu rosie.

Si nu m-am abtinut sa nu pun si o lingurita de smantana alaturi.

Fireste ca nu are farmec daca ouale nu au galbenusul moale sau macar cleios, parerea mea. In rest, numai niste sare si, vorba lui Creanga, gogalt, gogalt.

Inainte de a incheia, nu pot sa nu preiau de pe site-ul simplybucharest pe care il disec de doua zile (are si chestii care nu imi plac, treaba lui) meniul de la Gil Flash din Baneasa, mare pacat faceti daca nu dati pe link sa il cititi, adica traducerile in engleza din meniu, am ras de am ramas ca la dentist cateva ore, face toti banii.

hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com