Cartofi Cu Ou Si Branza
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
-3 cartofi
-cascaval
-branza de burduf
-3-4 fire de leustean
-2 oua
-sare
-piper
-ulei pentru prajit
Cartofii se curata si se taie cubulete. Se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata se scurge uleiul din tigaie. Peste cartodi se sparg cle 2 oua si se pune tigaia pe foc mic. Se amesteca rapid. Cand oul este facut se adauga cascavalul ras, branza de burduf si se presara leustean tocat. Se condimenteaza si se pune un capac peste tigaie. Lasam capacul 10 minute sau cat este nevoie pana se topesc branzeturile. Se poate folosi in loc de leustean patrunjel sau marar, dupa preferinte.
Pofta buna!
-3 cartofi
-cascaval
-branza de burduf
-3-4 fire de leustean
-2 oua
-sare
-piper
-ulei pentru prajit
Cartofii se curata si se taie cubulete. Se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata se scurge uleiul din tigaie. Peste cartodi se sparg cle 2 oua si se pune tigaia pe foc mic. Se amesteca rapid. Cand oul este facut se adauga cascavalul ras, branza de burduf si se presara leustean tocat. Se condimenteaza si se pune un capac peste tigaie. Lasam capacul 10 minute sau cat este nevoie pana se topesc branzeturile. Se poate folosi in loc de leustean patrunjel sau marar, dupa preferinte.
Pofta buna!