Cartofi Cu Ciuperci Si Smantana
articol scris de LopFras blog lopfras.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O retete simpla pentru a nu dezminti caracteristica retelelor de pe acest blog, adica retete simple. Cea ce astazi? Cartofi cu ciuperci si smantana. Se face foarte repede, este foarte gustoasa si nu necesita ingrediente sofisticate. Reteta pentru 2 portii:
- 9 ciuperci medii, aproximativ 200 gr
- 3 cartofi mari, aproximativ 400 gr
- 300 ml smantana grasa
- 100 ml ulei pt cartofi
- cateva fire de patrunjel
- sare si piper
Curatam cartofii pe care ii taiem cuburi mari, taiem ciupercile in bucati mici. Prajim cartofii in ulei si rumenim ciupercile in 2 linguri de ulei. Cand sunt gata cartofii si ciupercile le amestecam cu smantana si patrunjelul. Condimentam dupa gust si servim cu mamaliguta si branza de burduf. Merge si cu ceva muraturi sau cu o salata. Foarte bun de servit fierbinte...o mancare delicioasa si foarte simpla...garantez!