Cartofi Cu Ciuperci La Cuptor
articol scris de spicyhobby blog SpicyHobby
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingredinete:
Cartofi
Ciuperci Champignon
Ghebe
Usturoi
Cimbru
Sare
Piper
Ulei
Cartofii se spala foarte bine, dar nu se curata de coaja si se taie felii groase de 1 - 1,5 cm. Ciupercile champignon se curata si se taie in bucati mari.
Totul se pune la cuptor impreuna cu o punga de ghebe, usturoiul taiat marunt, cimbrul, sarea si piperul. Se adauga un pic de ulei si apa.
Se servesc cu patrunjel tocat, impreuna cu sosul din tava.
Ciuperci Champignon
Ghebe
Usturoi
Cimbru
Sare
Piper
Ulei
Cartofii se spala foarte bine, dar nu se curata de coaja si se taie felii groase de 1 - 1,5 cm. Ciupercile champignon se curata si se taie in bucati mari.
Totul se pune la cuptor impreuna cu o punga de ghebe, usturoiul taiat marunt, cimbrul, sarea si piperul. Se adauga un pic de ulei si apa.
Se servesc cu patrunjel tocat, impreuna cu sosul din tava.