contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi Copti Umpluti Cu Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Iata o reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa. Eu una cu greu ma pot opri din mancat cand acesti cartofi umpluti imi sunt in farfurie.


Mod preparare:

Alege cartofii cei mai drepti si fara forme fanteziste.

Curata-i si scobeste-i un pic in mijloc.

Aseaza-i intr-o tava unsa cu ulei, acopera tava cu o folie de aluminiu si lasa-i la cuptor.

Intre timp toaca ceapa, ardeii si rosiile si caleste-i impreuna intr-o tigaie cu putin ulei.

Lasa-i pe foc pana cand compozitia scade si rosiile lasa zeama.

La final, imediat dupa ce l-ai luat de pe foc, adauga 2 linguri de parmezan si amesteca bine, astfel incat acesta sa se topeasca.


Compozitia rezultata o adaugi in scobiturile cartofilor deja pe jumatate copti si acoperi tot cu un strat generos de parmezan. Acoperi din nou cu o folie si il mai dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute.


 



La final, presari peste tava patrunjel verde si servesti cald.




Reteta recomandata de amainbucatarie.blogspot.com