contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi Copti In Punga Pentru Friptura

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ca sa ma scutesc de frecat cartofii lipiti de tava/yena sau sa stau sa curat alufolia de pe cartofi si ca sa evit sa obtin cartofi prea uscati, m-am gandit sa fac cartofi copti in punga de friptura (ca si punga magica dar fara condimentele lor, adica e punga pt cuptor sau ce alte denumiri mai are).
* 2 kg de cartofi noi
* putin ulei
* sare, szegedi paprika (boia dulce), mix de condimente pt cartofi prajiti
Cartofii spalati si curatati (eh nu mai sint chiar asa de noi si nu se mai ia coaja) i-am taiat mai gros decat pt prajit (bucati/felii cam de un deget grosime).
I-am stropit cu ulei si i-am frecat cu sare, boia si condimente.
Au incaput toti intr-o singura punga. Am turnat si uleiul prelins, am legat punga, am intepat-o pe alocuri (conform instructiunilor) si am bagat in cuptorul preincalzit 50 de min + 10 min pt rumenire (am taiat punga. mare atentie la aburii fierbinti cand taiati/desfaceti punga!)
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us


Articol recomandat de testdaiana1.blogspot.com