Cartofi Copti In Coaja Cu Sos Picant
articol scris de ninela4you.blogspot. blog ninela4you.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este o reteta foarte simpla si ffff gustoasa.
Ingrediente:
10 cartofi(cam de aceeasi marime)
boia dulce,boia iute
sare piper
ulei
Cartofii se spala fff bine pana coaja este curata si se taie pe jumatate,apoi se condimenteaza cu boia sare si piper.Cartofii condimentati se amesteca bine cu putin ulei astfel incat fiecare cartof sa fie uns cu ulei si se aseaza in tava pe hartie pergament.
Se lasa la cuptor pana devin rumeni.
Sosul:
Din trei galbenusuri de ou ,sare,zeama de lamaie si ulei sa prepara o maioneza pe care o amestecam cu 400g de smantana peste care adaugam usturoi fff bine pisat.
Noi am servit cartofii alaturi de pui picant la punga.
Si o portie cu sos.