Cartofi Copti Cu Sunca Si Cascaval
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
4 cartofi
30 g unt
50 g cascaval Delaco
50 g sunca impanata, afumata
Cartofii i-am spalat si i-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade,
pentru 1 ora. Dupa aceasta perioada am taiat cartofii pe jumatate si i-am
scobit cu o lingurita. Interiorul l-am uns cu unt topit si am dat cartofii la
cuptor, pe grill, pana s-au rumenit putin.
Intre timp am taiat marunt sunca si am calit-o in putin ulei. Cascavalul l-am dat prin razatoare.
In fiecare cartof am pus putina sare, cateva bucati de sunca,
cascavalul ras, si am dat din nou la cuptor pentru cateva minute, cat sa se
inmoaie cascavalul.
Am servit cartofii cu castraveti in saramura.
O bunatate!!!
Pofta buna va doresc!