Cartofi Copti Cu Ciuperci, Ceapa Si Usturoi
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
O reteta rapida care iese excelenta daca folositi cartofi noi .
Mod preparare:
Preincalzim cuptorul la temperatura mare ( 200g). Ungem o tava cu putin ulei. Spalam cartofii si ii taiem in jumatate sau daca sunt mai mici ii lasam intregi, ciupercile le taiem in jumatate si ceapa o taiem o data in lung si apoi o data in lat ( adica in 4) . Desfacem feliile de ceapa. Punem cartofii, ciupercile, ceapa si ustroiul necuratat in tava , adaugam putin ulei ( ar fi util un spray ), sare si piper.
Coacem 15 minute dupa care cu o palteta intoarcem si mai lasam 10 minute.(eu am pus la sfarsit ceapa pentru ca am uitat de ea :)). La sfarsit scoatem usturoiul il curatam , il taiem felii si-l adaugam la cartofi impreuna cu patrujelul verde tocat. Servim calzi.
Reteta este preluata de pe blogul lui Pam.