Cartofi Copti Cu Branza, Rosii Uscate Si Masline
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
* 4 cartofi mari
* 100 gr branza de vaci
* 100 gr branza de vaci
* 1 ceapa verde 1-2 rosii uscate in ulei
* 10 masline taiate marunt
* 3 linguri smantana * 40 g unt
* rosii * castravete
* patrunjel
* patrunjel
Mod de preparare:
Cartofii se spala, se usuca si se infasoara in folie de aluminiu data cu unt. Se inchide folia si se coc in cuptor timp de 1 ora. Intre timp se face umplutura. Se aamesteca branza cu smantana, ceapa verde tocata, rosiile uscate tocate cubulete sau julien, maslinele maruntite si patrunjel tocat. Puteti adauga orice va place. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si menta (optional).
Cand cartofi copti se scot din cuptor, se mai lasa 3-4 minute sa se odihnesca. apoi se scot din folie. Se taie un capacel, se scoate putin din miez, cat sa putem aseza compozitia de branza. Se mananca calzi cu rosii si castraveti.