contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi Chinezesti Cu Curry

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sotul meu iubeste la nebunie acesti cartofi si ii prefera mereu ca si garnitura la mancarurile chinezesti, in schimb eu sunt fan Orez cu ou.
Sunt foarte aromati, crocanti in exterior si pufosi in interior.

Ingrediente:
  • cartofi (aprox 2 cartofi medii/portie)
  • curry
  • boia 
  • piper
  • sare 
  • ulei 
Se curata cartofii, se spala, se taie in cubulete mai mari si se fierb in apa cu sara aprox 10 minute.
Se scurg de apa, se condimenteaza pe toate partile cu curry, boia si piper. Se aseaza intr-o tava pe hartie cerata unsa cu ulei sau intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Se baga la cuptor si se intorc cu o lingura periodic pentru a se rumeni pe toate partile.
Se scot pe un servet de hartie pentr a absorbi uleiul in exces si se servest de minune cu preparate chinezesti.