contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi "acordeon"

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga








Am vazut pe multe bloguri ideea de a prepara cartofii sub forma de acordeon. Asa ca m-am decis sa ii fac si eu, sa nu mai fiu lenesa ca de obicei si sa-i toc pur si simplu in tava langa friptura.
Sunt deliciosi si aspectuosi!
Am folosit:
  • 2 cartofi mai mari, cateva felii de slanina (eu am avut de la tara, naturala si bine afumata), putina branza topita (sau branza, cascaval), sare, patrunjel si oregano uscat.

Am curatat cartofii, i-am spalat bine si i-am taiat sub forma unui acordeon.
In fiecare taietura din cartofi am pus felii subtiri de slanina, iar deasupra cartofilor am pus cuburi de branza topita, sare, patrunjel si oregano uscat.
I-am asezat in tava si i-am lasat la cuptor aproximativ o ora.
Am servit cartofii acordeon cu friptura de pui si salata de rosii cu usturoi.
Pofta buna!

Articol recomandat de retetegg.blogspot.com