contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carpaccio Cu Ananas (pineapple Carpaccio)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga





hmmm,cu ce sa rasfatam puiul de om nemincator ,aflat in vacanta,dupa un mic dejun "subtirel"(acesta se rezuma de obicei la un fel unic " lapte simplu cu pai verde"sau mai stiu eu ce culoare il inspira dimineata)?
si asa ,in sirul,sa ne stoarcem neuronii ramasi ca el sa fie atras de ce-i asezi tu in farfurie,ieri am facut aceasta "salata",la care ,dupa cum puteti vedea ,i-am dat un titlu plin de pretentii...
nu am facut decit sa tai ananasul in felii(cit de subtire a putut mina si cutitul meu!) ,sa-l azez pe o farfurie,dupa care am luat o mina de frunze de lamiita si le-am ametit zdrobitor prin mojarare cu o lingurita de zahar (de preferat cel brun),produsul obtinut aruncindu-l peste ananas...am mai adaugat citeva visine desfacute pentru decor,plus citeva frunze de lamiita intregi...apoi am dat toata treaba asta la rece cam 1/2 de ora.
dupa care am servit-o puiului de om nemincator si nepofticios:
mde,sa zicem ca i-a placut ,asta fiindca a mincat tot...de timpul in care a facut-o,nu vreau sa va mai spun!:))
uneori am facut si cu menta in loc de lamiita,la fel de aromat si de bun,conditia esentiala e ca ananasul sa fie copt.si niste inghetata deasupra...ce ziceti?
enjoy!


Articol recomandat de alison-trials.blogspot.com