contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carne In Aspic (cotoroage)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Se pune la fiert carne de vita (muschi) cu zarzavaturi : patrunjel,morcovi,telina,mazare,gulii,ceapa,usturoi,foi de dafin si sare,apoi se scurge totul se pastreaza un litru de supa care se mai condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se taie vreo 3 catei de usturoi in ea,apoi se desface in putina supa 6 foite de gelatina, se toarna si restul supei,mestecand continuu.Separat se taie morcovul si se aseaza in bolurile unde urmeaza sa preparam aspicul,apoi carnea cubulete,se adauga, facultativ, boabe de porumb se poate pune si ou fiert,se adauga supa cu gelatina in boluri si se da la rece pana a doua zi :

Articol recomandat de claudia-maria-banatulecoltderai.blogspot.com