Carne Desmechada
Sursa Carne desmechada
articol scris de casutalaurei blog casutalaurei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta asta am gasit-o in colectia “Delicii in bucatarie”, volumul cu retete din America Centrala si de sud. E simpla de facut si savuroasa. Dand un google de traducere, am inteles ca desmechada inseamna cremvust, nu mi s-a parut ca are prea multa legatura cu reteta propriu-zisa. Oricum e savuroasa si cu un aer de prospetime, mai ales daca e gatita, in suc propriu, intr-o tigaie fara ulei cum am facut eu.
Ne trebuie:1 kg cotlete de porc
2 cepe
4 rosii (eu am folosit rosii cherry asa ca am pus mai multe)
un catel de usturoi
ulei, sare, piper
Intai am pus la marinat carnea peste noapte cu sare, catelul de usturoi maruntit, o ceapa tocata si doua rosii taiate marunt, am acoperit-o cu o folie alimentara si am lasat-o peste noapte in frigider.
http://casutalaurei.blogspot.com |