Carne De Vită Cu Sos De Oțet Balsamic

articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Prânzul meu a fost ce vedeți în imagine. Un prânz delicios pe care am să-l refac în curând.
Ai nevoie de:
Pulpă de vită
ulei de măsline
100 ml oțet balsamic
1 linguriță zahăr
sare, piper
rozmarin
Mod de preparare:
Pulpa tăiați-o felii groase de cca 1 cm. Prăjițile pe grătar sau în tigaie cu puțin ulei de măsline și asezonați-le cu sare și piper. Când sunt gata trebuie tăiate fâșii subțiri.
Într-un vas mic puneți oțet balsamic, zahăr și rozmarin . Fierbeți până devine un sos legat.
Puneți sos peste fâșiile de carne și serviți.
Eu am servit alături de dovlecel fiert.
Poftă bună!