Carne De Porc Cu Legume La Gratar
articol scris de truedelights blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ce poate fi mai bun, intr-o zi de vara,
decat un gratar cu legume de sezon, pline de vitamine?
Si daca alaturi sfaraie incet si un muschiulet de porc…cu atat mai bine!
Sunteti de acord cu mine?
INGREDIENTE:
- carne de porc
- vinete
- ceapa
- dovlecei
- rosii
PREPARARE:
Carnea de porc o taiem felii,
o batem usor si o lasam la marinat
cateva ore intr-un amestec de vin rosu
cu sare,piper,cimbru,boia,putin ulei,
rondele de ceapa si de ardei iute.
Incingem bine gratarul si frigem carnea
si legumele curatate de coaja si taiate in felii.
Rosiile le frigem intregi.
Vinetele,dovleceii si ceapa
vor avea un gust si mai bun daca
le trecem inainte de a le frige,
prin marinata in care a stat carnea.
Dupa asa o masa, merge
foarte bine si un porumb copt!