Carne De Porc Cu Fasole Verde In Sos De RoŞii

articol scris de adiscookblogspotco blog adiscook.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am folosit:
- 400 g fasole verde
- 400 g carne de porc
- 200 g roşii în bulion
- 200 ml bulion
- 1 ceapă mică
- 2 căţei de usturoi
- 1 linguriţă cimbru uscat
- 1/2 linguriţă boia de ardei
- 1/2 linguriţă pastă de ardei iute
- 1/2 linguriţă de zahăr (opţional)
- sare, piper
- 2 linguri de ulei
Se porţionează carnea de porc (eu am folosit o carne de porc numită prin Ardeal "peşti"; probabil aţi mai auzit de această denumire. Este foarte fragedă şi se găteşte repede ).
Intr-o tigaie se încinge puţin ulei şi se pune carnea de porc să se rumenească puţin, până prinde o crustă fină. Se îndepărtează spuma rezultată cu o strecurătoare. Se întoarce carnea şi se procedează la fel.

