Carne De Porc Cu Ciuperci In Sos De Mustar
articol scris de truedelights blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
- 400-500 g carne slaba de porc
- 300 g ciuperci proaspete
- o ceapa mare
- 4-5 catei de usturoi
- 4-5 linguri bulion
- o lingura mustar clasic
- 100 ml vin
- 100 ml supa
- sare, vegeta, boia dulce
- patrunjel si cimbru verde
PREPARARE:
Carnea de porc, taiata in bucati mai mici,
o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei.
O scoatem si o lasam deoparte.
In aceeasi tigaie punem ceapa si
usturoiul tocate marunt, ciupercile
taiate feliute si le lasam 2-3 minute,
cat sa se inmoaie putin.
Punem inapoi bucatile de carne,
turnam vinul si supa, saram ,piperam,
punem capacul si lasam la foc mic
10-15 min.
Amestecam mustarul cu bulionul,
boiaua dulce,vegeta,si le turnam in tigaie.
Mai lasam 5-6 minute si oprim focul.
Presaram patrunjel si cimbru verde.