contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carne De Berbec Cu Varza Acra, La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


O mancare delicioasa, care are nevoie de cateva ore bune de preparare...mai exact 4,5 h, dar merita...

1 kg carne berbec (pulpa si coasta) taiata in bucati
2kg varza murata, tocata
2 cepe mari taiate marunt
100ml ulei
500ml bullion
100g pasta de tomate
1 lingurita boia de ardei dulce
½ lingurita chimen
½ lingurita cimbru
½ lingurita maghiran
½ lingurita piper
½ lingurita usturoi uscat
½ lingurita coreandru
Intr-o tigaie, punem  jumate din ulei la incins si prajim putin ceapa, fara sa o ardem. Adaugam bucatile de carne, amestecam, lasam la dinstuit cateva minute,
apoi adaugam condimentele si bulionul. Lasam la fiert sub capac,cam 25-30’.
 Intre timp separat intr-o oala punem uleiul ramas si calim varza. Adaugam si pasta de rosii amestecand din cand in cand sa nu ardem varza. Se va cali cam in 20’.
Luam o tava de friptura in care golim carnea cu tot cu sos si o acoperim cu varza calita. 

Acoperim tava cu o folie, apas-ind bine marginile sa nu intre aer

si dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc mediu, pentru 3,5 h.
 Preparatul se serveste cald, cu un ardei iute alaturi.
Pofta buna!

Articol recomandat de floare-floare.blogspot.com